Aston Martin Eindhoven

Aston Martin Eindhoven

VANTAGE N430 – DESIGN

De N430 is onmisbaar. Overtuigend, speels en met een styling die de intensiteit en drama van het circuit weerspiegelt.

VANTAGE N430 – DESIGN

EEN GOEDE BINNENKOMER

Het krachtige, op de autosport geïnspireerde karakter van de N430 wordt versterkt door het typische vakmanschap van Aston Martin, omdat wij altijd authentieke materialen en een handgemaakte kwaliteit gebruiken.

ÉÉN SPECIAL EDITION – VIJF UNIEKE KENMERKEN

De N430 is geen gewone Special Edition, het is onze Special Edition. Eén met vijf unieke lakopties voor de buitenkant, de perfecte aanvulling op het optionele ClubSport Pack om de auto meer kleur en persoonlijkheid te geven. Elke combinatie is een brutaal statement en een duidelijke weerspiegeling van ons sportieve erfgoed.

MINDER GEWICHT, BETERE REACTIE

Standaard uitgevoerd als lichtgewicht, met op de racerij geïnspireerde kenmerken, zoals de stoelen in Carbon-Fibre en 10-spakige gesmede lichtmetalen velgen met een unieke afwerking in Graphite. En door deze kenmerken is de auto 20 kg lichter dan de V8 Vantage.

GOEDE INDRUK

Zelfs als hij stilstaat, laat de N430 uw hart sneller kloppen en brengt hij een glimlach op uw gezicht. Dat komt omdat de N430 een rijomgeving heeft waarin een dynamisch ontwerp, materialen uit de racewereld en een aanstekelijk karakter samenkomen. Lichte en tactiele materialen als Carbon-Fibre, Alcantara® en magnesium zijn kunstig gecombineerd met zacht leder en een afwerking in Piano Black, waardoor er een strakke, sportieve sfeer in het interieur hangt. Maar de contrasterende stiksels en speciale N430-logo's in de stoelen maken het interieur net iets speelser.

66, Huizingalaan

Eindhoven, 5628 CM

(+31) 40 29 01 110

E-mail: info@citomotors.nl

Openingstijden