Aston Martin Eindhoven

Aston Martin Eindhoven

VANQUISH CARBON EDITION - TECHNICAL

Krachtig, dreigend en voelbaar is het dynamische DNA van Aston Martin bij de Vanquish Carbon in een vorm van absolute puurheid gegoten.

VANQUISH CARBON EDITION - TECHNICAL

SPECIFICATIES

PRESTATIES

Koppel Nm
Vermogen PS
Seconden 0 tot 100 km/u

630

Koppel Nm

576

Vermogen PS

3.8

Seconden 0 tot 100 km/u

EXTREME PRESTATIES, VLEKKELOZE UITVOERING

Het kloppende hart van de Vanquish Carbon is de nieuwste uitvoering van ons iconisch V12-meesterwerk van 6,0 liter. Het verfijnde nieuwe motorbeheersysteem maakt nog meer vermogen en koppel vrij, en zorgt dat de motor naadloos met de nieuwe automatische Touchtronic II-versnellingsbak met acht versnellingen communiceert. De lichtere, snellere versnellingsbak verbetert die verfijning wanneer dat nodig is, maar schakelt daarnaast ook veel preciezer als het ultieme vermogen van de motor wordt gevraagd.

PURE ENERGIE

De Vanquish Carbon Coupe kan in slechts 130 milliseconden schakelen en heeft een vermogen van 568 pk. Daardoor zit deze auto vanuit stilstand in 3,8 seconden op 100 km/u en heeft hij een adembenemende topsnelheid van 324 km/u.

ZIJN DONKERE KANT

Onder de huid van koolstofvezel ligt een ongelooflijk sterke en stijve aluminium structuur. De integriteit van de basisarchitectuur zorgt ervoor dat de Vanquish Carbon Volante net zo responsief, beheerst en wendbaar is als de Coupé. Met de precisiegetunede, nieuwe, elektronisch geregelde schokdempers met de standen Normal, Sport en Track bieden beide uitvoeringen een extreme wendbaarheid, gekoppeld aan een intuïtieve bediening.

66, Huizingalaan

Eindhoven, 5628 CM

(+31) 40 29 01 110

E-mail: info@citomotors.nl

Openingstijden