Aston Martin Eindhoven

Aston Martin Eindhoven

DB9 GT

De Aston Martin DB9 GT is de meest elegante expressie van een sportieve Grand Tourer, met een DNA dat terugverwijst naar de iconische DB GT-modellen die hem voorafgingen.

DB9 GT

VOORSTELLING VAN DE DB9 GT

Met zijn hogere vermogen en subtiele nieuwe accenten om zijn befaamde, verleidelijke stijl kracht bij te zetten, is de DB9 GT de ultieme belichaming van een onberispelijke vormgeving en uitzonderlijke functionaliteit, het kloppende hart van Aston Martin.
 

ONMISKENBAAR ASTON MARTIN

Intrinsiek begerenswaardig en toch bijzonder discreet: zijn prachtig gebeitelde vorm verwijst slechts met subtiele details naar de machtige, 540 pk sterke 6,0-liter V12-motor in het vooronder.

OPWINDEND TEMPO, MOEITELOZE GRATIE

Fabelachtiger dan ooit tevoren: de DB9 GT tilt de al meeslepende mix van levendige sportwagenprestaties en een elegante GT-lijn naar een nog hoger niveau. Hij werd ontworpen met passie, vervaardigd met een minutieuze aandacht voor details en blijft trouw aan het erfgoed van zijn voorgangers. Dit is de ultieme incarnatie van Aston Martins iconische sportwagen.
 

DE ULTIEME EXPRESSIE

Met zijn luxueuze lederen zetels met gegroefd effect, zijn evocatieve GT-logo en zijn als een waterval naar beneden vloeiende middenconsole met het intuïtieve AMi III-infotainmentsysteem, spreekt de DG9 GT tot de ziel, fluisterend over de adembenemende sensaties die u wachten.

PRESTATIES

Koppel Nm
Vermogen PS
Seconden 0 tot 100 km/u

620

Koppel Nm

547

Vermogen PS

4.5

Seconden 0 tot 100 km/u

SPECIFICATIES

BLADEREN


PROEFRIT

Vraag door middel van het onderstaande formulier een proefrit aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Persoonsgegevens

We willen graag contact houden met u om:
  • Nieuws van Aston Martin te delen
  • U te informeren over nieuwe producten en diensten
  • U als eerste op de hoogte te brengen van promoties op auto's, merchandising en accessoires
  • U uit te nodigen bij Aston Martin tijdens evenementen
We zullen uw gegevens beveiligen en zullen ze nooit verkopen of delen met derden voor marketingdoeleinden.
Met 'We' bedoelen we Aston Martin Lagonda Limited, Aston Martin Lagonda of Europe GmbH, Aston Martin Lagonda of North America Inc., Aston Martin Lagonda (China) Automobile Distribution Co. Ltd, Aston Martin Japan Limited, Aston Martin Asia Pacific PTE Limited, Aston Martin MENA Limited en de erkende Aston Martin-dealer van uw keuze.
U kunt hier aangeven hoe we contact met u mogen opnemen:

Voorkeuren voor marketing

We kunnen uw informatie ook verwerken voor doeleinden die verband houden met uw gebruik of bezit van een Aston Martin, met betrekking tot informatie of netwerkbeveiliging of om onze wettelijk rechten uit te oefenen en aan de wettelijke vereisten te voldoen. Informatie verwerkt voor contacten gevestigd in de EU wordt niet overgebracht naar locaties buiten de EU.
U kunt uw contactgegevens op elk moment bijwerken door een e-mail te sturen naar dataofficer@astonmartin.com. Wilt u liever geen e-mails meer ontvangen van ons, klik dan op de 'unsubscribe'-button in een van onze e-mails.
Voor meer details over hoe we uw gegevens gebruiken en bewaren, verwijzen we naar ons PRIVACYBELEID. Click here.

66, Huizingalaan

Eindhoven, 5628 CM

(+31) 40 29 01 110

E-mail: info@citomotors.nl

Openingstijden